måndag 23 juli 2018

Eldens mörker av Annah Nozlin

Eldens mörker är den avslutande delen i Annah Nozlins fantasytrilogi Miras saga. Men i Eldens mörker flätas Miras saga än mer samman med de tidigare utgivna delarna i Ekens dotter. Eldens mörker blir därför nästan mer av en femte del i en längre serie.

Annah Nozlin trivs verkligen i sin sagovärld. Det märks i berättarglädjen och det utlovas fler berättelser om karaktärer som dykt upp i Miras saga.

Eftersom det gått en tid sedan jag läste de tidigare böckerna så minns jag inte alla vändningarna i de tidigare delarna, men känslan av en lång vindlande stig full av äventyr håller i sig även  i denna bok. Det oväntade kan när som helst hända Mira och ibland spinner just den tråden vidare till något avgörande. Miras saga får dock sitt slut i denna bok. Och lite lugn och ro är nog vad Mira behöver och förhoppningsvis får, åtminstone så länge karparna håller sig vid liv.

Boken är ett recensions ex från författaren. Läs mer om Annah Nozlin och hennes böcker i serierna Ekens dotter och Miras saga www.nozlin.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar