söndag 1 juni 2014

Lova av Eva Ludvigsen

Lova av Eva Ludvigsen plockade jag på mig i farten på biblioteket förra veckan. Det var något med Australien, fårfarm, kärlek och en ung svenska på resa som lockade romanceläsaren i mig. Och det var ett lyckat lån. Lova var riktigt trevlig att läsa om man läser den under förutsättning att det här är en snabbläst och lättläst romantisk feelgood. Onekligen något för Nora Robertsläsare. Författare: debutanten Eva Ludvigsen.

Lova hamnar av en slump i en liten stad någonstans på landsbygden i Australien. Lova har varit med om något svårt och behöver hitta tillbaka till sig själv. Hon är på resa och reskassan börjar sina, så hennes plan är att hitta ett jobb, vilket hon gör på en fårfarm som drivs av ett ungt par och mannens syster. På granngården bor en hel hög med ungkarlar med vilka det blir trevligt umgänge och grillfester. Myspysläsning.

Såg på Eva Ludvigsens blogg att hon även gett ut en bok om en ung svenska som hamnar i Montana och blir barnflicka på en ranch. En annan romantisk miljö som lämpar sig för en kärleksroman av denna sort...

2 kommentarer:

  1. Tack för att du har läst min Lova. Och för att du gillade! Och ja, gillar du Lova kommer du med största sannolikhet även gilla Ingrids resa till Montana. In på biblioteket och beställ hem! :-)

    SvaraRadera